Sevims Massage & Aromaterapi

Ser till hela hälsan

Vad är en Body/ Facial wrap?

Body Applicator , är ett non-vowen material som täckts med ekologiska, botaniskt baserade ingredienser, som du placerar på ett utvalt område på kroppen för att behandla.

Finns även som speciell ansiktsmask.


Den fungerar i första hand som en utrensande detox och avgiftar kroppen samtidigt som den har en stramande, formande effekt och minskar förekomsten av celluliter på det område som behandlas i samverkan av de örter som finns i   wrapen.


Är du nyfiken på produkterna eller vill bli 

en oberoende distributör så kontakta mig
så berättar jag mer. 

Vill du bara köpa produkter kan du göra detta via min hemsida antingen som en engångskund eller som lojal kund vilket ger dig ca 40% billigare produkter samt att du får ta del av andra erbjudanden. Detta gäller även efter den obligatoriska förbindelsen med köp i 3mån. Distributör förpliktigar sig att köpa ett startkit samt betalar en månatlig avgift för den hemsida de erhåller. Samma erbjudanden och rabatter gäller även för distributörer.


Gå in på min It  Works sida för att titta på sortimentet av wraps och andra hälsoprodukter, registrera dig som Lojal kund eller bli egen distributör. Hör av dig så besvarar jag eventuella frågor du kan ha eller guidar dig i hur du gör för att registrera dig.

Självklart kan du efter registreringen även välja att göra ett engångsköp om du hellre vill detta eller köpa produkter på plats av mig.


Klicka på Länk  eller kopiera nedanstående adress i browsern,

http://sevimsmassageocharomaterapi.itworkseu.com/sv/